June 5, 2019 Ionut

Screening de personal

Fie ca sunteti o persoana care vrea sa angajeze o bona pentru copil sau care sa ingrijeasca de cineva drag dumneavoastra, fie ca sunteti un angajator care vrea sa aduca in firma o persoana de incredere, este de preferat sa stiti lucruri in plus fata de o simpla recomandare sau un C.V.

Sta in natura umana sa ne prezentam intr-un mod in care celelalte persoane doresc sa ne vada, intr-un mod dezirabil atat pentru noi, cat si pentru ceilalti. De aici se naste nevoia de a cunoste trecutul unei menajere sau veridicitatea unui C.V. depus la angajare.

Ne dorim ca persoana care are grija de bunurile si persoanele dragi noua sa nu aiba probleme cu drogurile, jocurile de noroc sau un comportament violent.

Ne dorim ca viitorii nostri angajati sa aiba un CV care sa corespunda cu realitatea si sa putem alege cele mai bune persoane pentru sarcinile din firma noastra.

Testul poligraf ne ajuta sa identificam zonele cu probleme din viata unui angajat sau a unei persoane pe care urmeaza sa o angajam. Astfel, acest tip de test se poate face atat la angajare cat si la angajatii pe care deja ii avem.

Open chat