June 5, 2019 Ionut

Experienta

Asa cum am mentionat si in alte situatii, poligraful nu este un detector de minciuni. Este un aparat cu origini in domeniul medical, care a evoluat pe parcursul unui deceniu de la hidrosfigmograful lui Cessare Lombrosso si pana la aparatele moderne din ziua de azi, precum LX 4000 – folosit in cadrul cabinetului individual de psihologie Dumitrascu Ionut-Daniel.

Producatorul sistemului poligraf, Lafayette Instrument-USA, furnizeaza periodic softuri pentru utilizatori. In acest fel, orice examinator autorizat beneficiaza de aceleasi tipuri de teste si cele mai noi update-uri, uniformizand astfel procedura de testare la nivel international.

Titularul cabinetului are o experienta de peste 300 de examinari la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. Cazuistica variata cuprinde infractiuni de omor, furt, talharie, loviri, santaj, amenintari, viol, act sexual cu un minor, lipsire de libertate, inselaciuni, fals in declaratii, luare si dare de mita.

Totodata, experienta de cinci ani ca organ de cercetare penala al politiei judiciare confera examinatorului o buna cunoastere a domeniului juridice si cel mai important, a naturii umane. Lucrul cu omul, in cele mai variate si tensionate situatii, permite intelegerea si adaptarea la orice context situational, facilitand astfel comunicarea cu beneficiarii si subiectii de examinat, indiferent de gravitatea si complexitatea cauzelor.

Open chat