Cum?

Examinarea poligraf reprezintă ansamblul de activităţi profesionale
de pregătire, testare, colectare şi interpretare.

Cum facem testarea la poligraf?

Examinarea poligraf reprezintă ansamblul de activităţi profesionale de pregătire, testare, colectare şi interpretare a datelor fiziologice obţinute în urma stimulării verbale sau obiectuale a subiectului, în vederea evaluării reactivităţii psihofiziologice asociate comportamentului simulat.

Etapa pre-test

Pregătirea examinării şi interviul pre-test; examinatorul prezintă subiectului motivele pentru care acesta urmează să fie examinat, îi prezintă aparatura şi modul în care se va desfăşura examinarea. In aceasta faza se obtine acordul de examinare al subiectului.

Etapa in-test

Aplicarea chestionarelor şi colectarea datelor; O examinare poligraf este compusă din două tipuri de teste: un test de acomodare şi unul sau mai multe teste specifice

Etapa post-test

Analiza şi scorarea datelor, stabilirea diagnosticului de sinceritate sau nesinceritate şi interviul post-test. Interviul post-test se realizează în funcţie de fiecare caz în parte şi în special cu persoanele ale căror răspunsuri au provocat modificări specifice comportamentului simulat.

Orice examinare se efectueaza numai dupa obtinerea acordului din partea subiectului de examinat si intotdeauna va cunoaste continutul intrebarilor inainte ca acestea sa fie formulate in cadrul testelor.
Durata unei examinari este de aproximativ 2 ore. Acesta este timpul cat subiectul sta efectiv in cabinet.

Programeaza o Vizita

Va invitam sa ne contactati/vizitati pentru clarificarea oricarei intrebari.